panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal

Szerzői jogok Nyomtatás E-mail

SZERZŐI JOGOK:

Azzal, hogy belép a www.radiofocus.hu oldalaira Ön elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak.

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a www.radiofocus.hu website szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A Helyi Rádió Műsorszolgáltató Kft., mint jelen weboldal tulajdonosa, kiadója és üzemeltetője ( továbbiakban Kiadó ),  fenntart minden, e lap bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, közzétételével, elektronikus eszközzel történő tükrözésével és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, a design egésze, logo, szoftveres megoldások, stb.) nem magáncélú felhasználása és/vagy értékesítése.

Az oldalak tartalmát, vagy azok egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, (magáncélú felhasználás), de Ön ebben az esetben sem jogosult a lap, vagy annak így többszörözött részeinek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Weboldalunkon található értesüléseket, információkat, híreket átvenni (idézni) - az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján - csak a Rádió Focus-ra való hivatkozással, - (www.radiofocus.hu), az állomás logo-jának közzétételével és a szerző megjelölésével lehet. Az információk átvételének feltételeiről, a hivatkozás formáiról a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen kérhet részletes felvilágosítást.

A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után.

A Helyi Rádió Műsorszolgáltató Kft., csak az általa az oldalon elhelyezett tartalmakért felel, így nem vállal felelősséget a fórum- és egyéb oldalain a látogatók által feltöltött üzenetekért és csatolásokért (kép, hang, videó és bármilyen más média). A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt terheli.

A fórumokat, hozzászólásokat szükség esetén a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) vonatkozó ajánlásának figyelembevételével moderáljuk.

Fenntartjuk a jogot a személyiségi, kisebbségi, adatvédelmi jogokat, az alkotmányos elveket sértő, illetve az öncélú, durva, ízléstelen, a honlap működését zavaró, vagy reklám tartalmú hozzászólások törlésére.

Amennyiben oldalainkon kifogásolható tartalmat talál, kérjük jelezze ezt bármely elérhetőségünkön!

A Rádió Focus mindenkor a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de az oldalon elhelyezett információkból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.


Copyright © Helyi Rádó Műsorszolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.


 
Google bookmarkTwitterFacebook