panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - PopSarok - Alle Farben kétszer is fellép hazánkban

Alle Farben kétszer is fellép hazánkban Nyomtatás E-mail
2017. április 29. szombat, 23:21

Május 19-én az Akváriumban, nyár végén pedig a Strand Fesztiválon táncoltatja meg az egybegyűlteket a német Grammy-nek megfelelő ECHO-díjjal kitüntetett Alle Farben, aki holland koprodukcióban szállította le legfrissebb dalát.
Az utóbbi három évben több mint 1.5 millió lemezt adott el Alle Farben – polgári nevén Frans Zimmer -, aki ráadásul 103 hétre (!) bebetonozta magát a német rádiós játszási listán is. A hazai közönség elsősorban olyan nótákon keresztül ismerhette meg őt, mint a Please Tell Rosie vagy az itthoni rádiók által is előszeretettel játszott Bad Ideas. Music Is My Best Friend címmel tavaly jelentette meg a második albumát, de máris meglepte az elektronikus zene szerelmeseit egy új szerzeménnyel, ami a Little Hollywood címet kapta, és amiben a holland Janieck vendégeskedik.
Farben a dalszerzés mellett igen aktívan turnézik is: 2017-ben is legalább 100 alkalommal foglalja el a helyét a DJ pult mögött. A berlini srácnak lételeme a kísérletezés, ennek megfelelően képtelen leragadni egyetlen stílusnál és műfajnál. Ezért szívesen dolgozik együtt más muzsikusokkal, hagyja, hogy egy csipetnyi klasszikus zene és swing is beszivárogjon a dalaiba, miközben a talapzatot a techno, a minimal és a house alkotja: számára semmi ellentmondásos nincs abban, hogy Csajkovszkijt nyomjon egy fesztiválon vagy egy klubban.

 
Google bookmarkTwitterFacebook