panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - PopSarok - A Clean Bandit és Zara Larsson közös Szimfóniája

A Clean Bandit és Zara Larsson közös Szimfóniája Nyomtatás E-mail
2017. április 18. kedd, 11:45

A Clean Bandit ontja magából a slágereket, és teszi mindezt együttműködők parádés sorával. Ezúttal a fantasztikus Zara Larssonnal dolgozott együtt a zenekar, a végeredmény pedig lehengerlő!
A Grace Chatto, Jack Patterson és Luke Patterson alkotta formáció, azaz a Clean Bandit egy zseniális trackkel és kolloborátorral folytatja sikerszériáját. A legújabb dal, a Symphony közreműködője a svéd Zara Larsson, akinek pédául 2016 nyarának egyik gigaslágerét, a David Guetta-val közös This One’s For You-t is köszönhetjük. A rekordokat döntő brit trió új single-je ezúttal is tökéletes és páratlan ötvözete a klasszikus zenének és a modern elektronikus hangzásnak. A 2,6 milliárd globális stream játszást és 23 millió single eladást magáénak tudó Clean Bandit új dala nyilvánvalóan az elkövetkezendő hónapok meghatározó slágerévé fogja kinőni magát világszerte. Az elmúlt néhány hónap sem telt a zenekar nélkül egyébként, hiszen az Anne-Marie és Sean Paul közreműködésével készült Rockabye őrületes számokat produkált mindenhol: 9 egymás követő héten uralta a brit #1 pozíciót, és hazánkban is az összes lista élére sikeresen kúszott fel.
Szerencsére élőben is hallhatjuk idén a bandát a Sziget Fesztiválon, ahol egészen biztosan felcsendül az új szimfónia, addig is nézzétek meg a videóklipjét, amit máris közel 64 millióan láttak!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 
Google bookmarkTwitterFacebook