panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - PopSarok - A Twenty One Pilots a Billboard díjátadó egyik nagy esélyese

A Twenty One Pilots a Billboard díjátadó egyik nagy esélyese Nyomtatás E-mail
2017. április 18. kedd, 11:38

Május 21-én rendezik meg a a 2017-es Billboard Music Awards díjátadó gálát. A jelölteket múlt héten hozták nyilvánosságra - erről mi is írtunk - az est egyik nagy nyertese a Twenty One Pilots lehet, aki 17 jelölést zsebelt be. Az esélyesek között szerepel még Bruno Mars, a Coldplay, Lukas Graham, Prince és a Red Hot Chili Peppers is.
A Billboard Music Awards az amerikai Billboard magazin díjátadója, amelyet 1990 óta rendeznek meg, és a zenei élet egyik legnívósabb rendezvényének számít. A többi díjátadóval szemben az eseményen a legtöbbször játszott, illetve a legtöbb bevételt hozó dalokat és előadókat díjazzák. Idén összesen 52 kategóriában versenyeznek az előadók, lássuk, kiknek fogunk drukkolni idén.
A Warner Music Group előadói közül a legtöbb, 17 jelölést a Twenty One Pilots szerezte, a duó többek között a legjobb előadó, a legjobb rádiós sláger, legtöbbet streamelt előadó, legjobb rockdal (Stressed Out, Ride és Heathens számaik egyaránt jelöltek), legjobb rock előadó, és legjobb rock lemez kategóriákban versenyez. A TOP ezzel az est harmadik legesélyesebb produkciója Drake és a The Chainsmokers után.
A Coldplay négy jelölést szerzett a legjobb csapat, rock előadó, rock turné és legjobb turnézó csapat kategóriákban, Bruno Mars pedig a legjobb R&B album és R&B szám díjában jelölt a 24 karátos lemezének és dalának (24k Magic) köszönhetően. További jelölt a Skillet, aki a legjobb keresztény album és szám kategóriákban esélyes (Feel Invincible), illetve a Suicide Squad album, ami a legjobb filmzene, és a legjobb rock dal jelöléseket zsebelte be (Heathens)
A hazánkban egyre népszerűbb Lukas Graham a legjobb feltörekvő előadó kategóriában esélyes, a Red Hot Chili Peppers pedig legújabb, 'The Getaway' című albumával pályázhat a legjobb rocklemez díjára. Jelölt továbbá a nemrég elhunyt Prince is, az énekest a Top Billboard 200 előadó és a legtöbbet eladott dal mellett a legjobb filmzene kategóriában is jelölték.

 
Google bookmarkTwitterFacebook