panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - Még több sport - A Kábel itthon, a Strandépítők és az STC idegenben játszik

A Kábel itthon, a Strandépítők és az STC idegenben játszik Nyomtatás E-mail
2017. március 10. péntek, 17:10

Klasszikus „ki-ki” meccsre számít a tállyaiak ellen Bari Jenő, az STC Salgótarján NB III-as labdarúgócsapatának edzője. A csapat edzője a klub holnapjának adott interjújában elmondta: sérülés nem hátráltatja őket, de Lupták négy meccsre szóló eltiltása miatt az ő helyét valakinek át kell vennie. A vendéglátó Tállya KSE csapata a 13., az STC Salgótarján a 9. a tabellán, de középmezőny igen sűrű, így – ahogyan a vezetőedző fogalmazott – egy „hatpontos” mérkőzésre készül csapata.

Múlt hétvégi idegenbeli győzelmét követően jó hangulatban várhatja következő mérkőzését a Balassagyarmati Kábel SE NB I/B-s férfi kézilabdacsapata. Az Ipoly Part útra a Kecskeméti TE érkezik, a mérkőzést szombaton este hatkor kezdik majd.

Idegenben lépnek pályára a Strandépítők KC NB II-es csapatai. Miután mindkét salgótarjáni kézilabdacsapat fájó vereségekkel zárta az előző hétvégét, fontos pontokat szükséges begyűjteniük a szezon végére kitűzött cél, az osztálylépés elérése érdekében. A Strandépítők KC női csapata bár vezeti a tabellát, de a második helyen álló Vasas SC II. egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A férfi csapat jelenleg a második helyen áll. A nők a harmadik helyen álló Tatabányánál, a férfiak a negyedik Gödöllőnél lépnek pályára szombaton.

A hétvégén rendezik meg a Salgótarjáni Sportos Egészség- és Gasztro Napot. Szombaton a városi sportcsarnok küzdőterén és további öt teremben összesen 29 edző tart majd edzéseket délelőtt 9 órától kezdődően. A programhoz egészségügyi szűrések és tanácsadások, helyi termékek bemutatója is kapcsolódik. A hétvége programjában vezetett túra, amatőr kézi- és kosárlabdatornák, futóverseny és közös országúti kerékpározás is kapcsolódik az eseményhez.

 
Google bookmarkTwitterFacebook