panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - PopSarok - Ed Sheeran új dala óriási siker

Ed Sheeran új dala óriási siker Nyomtatás E-mail
2017. február 06. hétfő, 12:42

Az Ed Sheeran, Johnny McDaid és Steve Mac által szerzett új dal szétszedi és újraépíti a mai popzenét – ezúttal többet felhasználva, mint az énekes által hallhatatlanná tett loop pedál.
A Shape Of You méltó folytatása annak a stílusnak, amit Edtől a kezdetektől hallhattunk: kiváló szöveg, melodikus rapszerű énekbetétek, nagyívű, megjegyezhető hook-ok és akusztikus hangzással átitatott modernitás jellemezi az eredeti felvételt. Többek között ezeknek köszönhetően vált egyedivé és megkerülhetetlenné Ed Sheeran az elmúlt hat évben és ragadta ezúttal is magával hallgatókat.
A hamarosan érkező ÷ (ami az első két album, a + és a x folytatása) című albumának előfutáraként érkező dal hivatalos megjelenése után azonnal záporozni kezdtek a nem hivatalos feldolgozások. Ez a tény nem is meglepő egy olyan „alapanyagtól”, ami a megjelenése napján minden eddigi Spotify „stream” (7 millió) és YouTube megtektintés (11,5 millió) rekordot megdöntött 24 óra leforgása alatt, és ezzel rögtön az első helyre pozícionálta magát a toplistákon. A temérdek feldolgozás mellet megérkezett az első fecske, ami a hivatalos remixeket illeti, a szintén brit Jack Wins „tollából”.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

 
Google bookmarkTwitterFacebook