panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - Innen - Onnan - Fehérnemű webshop, az egyszerűség kedvelőinek megoldása

Fehérnemű webshop, az egyszerűség kedvelőinek megoldása Nyomtatás E-mail
2016. augusztus 25. csütörtök, 07:46

Sokaknak nehézséget okoz a fehérnemű vásárlás. Az alsónemű ugyanis nem olyan ruhadarab, mint egy sál, vagy kabát, amelyikkel kapcsolatban szinte ránézésre eldönthető, megfelelő lesz-e majd.
Sokan pillanatok alatt tudunk dönteni, ha például egy pólóról van szó. Ám tanácstalanul megállunk, ha a melltartó-választékból kell kiemelni azt a darabot, amit évekig szeretnénk hordani.
Minden felmérés, amit különböző fehérneműmárkák készítenek, azt mutatja, hogy az összes tájékoztató kampány, online információ ellenére a nők - és a férfiak - is totálisan tanácstalanok, ha a fehérnemű, és főleg ha a melltartó vásárlásról van szó.
Sok tényező határozza meg, hogy jó-e nekünk az adott darab. Körméret, kosárméret, pánt megoldás is eltérő lehet, a színről és mintáról nem is beszélve. A legtöbb nő egyetértene abban, melltartót venni annyira “végtelen történet”, hogy sokszor egyszerűen a tizedik után abbahagyja az ember a válogatást, és a legkevésbé rosszat hazaviszi.
Megnehezíti a helyzetet a boltokban, hogy a butikok dolgozói sokszor nem állnak a helyzet magaslatán, és a kiválasztási folyamat közben állandóan kérdésekkel bombázzák a vásárlót, arra késztetve, semmiképp se távozzon vásárlás nélkül.
Néha egyszerűen nehéz bevallani, mennénk a kasszához, de félóra után sem tudjuk, hogy mivel. És nincs kedvünk még egy újabbat felpróbálni, inkább innánk egy kávét...igen, a 70B helyett a 75B lesz jó, nem, sajnos még szélesebbek vagyunk, ebből 80B lesz, sőt 85B. És akkor fény derül arra, a tágra nyitott szemű ifjú eladó hölgy elárulja, ilyen modell nem is létezik a kereskedelmi forgalomban, a mi méretünk sajnos nem elérhető. Van valaki, akivel ez még nem történt meg?
Lehet, hogy megtaláltuk a kosárméret és a pánt hossz alapján a legjobb “alanyt”, de annak ciki a csipkézése, vagy éppen túl natúr, túl hétköznapi, nem felel meg a céljainknak. Egyrészt a dizájn, másrészt a technikai paraméretek is számítanak, így főleg kis választákból nehéz teljesíteni a feladatot.
Egy gyógyír van a fehérnemű vásárlással kapcsolatos összes problémára, egy olyan webshop, amely számtalan méretet, modellt, márkát tartalmaz. Továbbá elég időt biztosít, hogy kényelmesen, otthon átnézzük a melltartók paramétereit.
Ha böngészhetünk a kosárméret, pántméret, szélesség, stílus és minden más infó szerint, ha nem kettő, hanem akár ötven push-up melltartót átnézhetünk, akkor adottságaink ismeretében megtalálhatjuk a legideálisabb fazont.
Mi az, amire érdemes odafigyelni, ha online vásárolunk?
Lehetőleg ne az esztétikai érzékünkre hallgassunk elsősorban, azaz ne azt a darabot vegyük meg, ami stílusban, színben a legnagyobb hatással van ránk. A legfontosabb, hogy a későbbiekben ne nyomjon, ne szorítson le, illetve vékony anyagú ruha alatt is hordható legyen a kiválasztott melltartó.
Természetesen megvehetünk egy-egy csábító, de kényelmetlenebb, vagy nem minden felsőnk alá passzoló darabot, ha csak kivételes alkalmakkor akarjuk megvillantani. 
A gyártók általában egymáshoz hasonló szabású megoldásokban utaznak, ezért ha egy márka bevált, ott érdemes a későbbiekben is keresgélnünk.
Nyugodtan rendeljünk, próbáljunk, majd küldjük vissza az online áruháznak, ha nem felel meg az adott darab, mivel erre lehetőségünk van. Használjuk ki bátran a széles választék előnyeit!

 
Google bookmarkTwitterFacebook