panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal

Játékaink Nyomtatás E-mail

AKTUÁLIS JÁTÉKAINK

 

BOLDOG SZÜLINAPOT!:
 
A játék tartama: visszavonásig

Játékunk célja, hogy Ön meglephesse szeretteit születésnapjuk alkalmából. Csak annyit kell tennie, hogy hétköznaponként reggel hét és déli 12 óra között felhívja a 32/421-444-es telefonszámunkat, vagy honlapunkon keresztül küld egy email-t az ünnepelt nevével és nyilvános telefonszámával, valamint személyes üzenetével és mi feljegyezzük.
A naponta beérkező javaslatok közül ugyanaznap 13 óra után az Oázisban kisorsolunk egy szerencsés ünnepeltet. Meglepjük őt azzal is, hogy élő adásban felhívjuk és felköszöntjük őt. További jó hír a ünnepeltünknek, hogy aznap ő nyerte meg a salgótarjáni ÁRKÁD Cukrászda meglepetés tortáját.
( www.arkadcukraszda.hu )
Játékunkra a fentieken túl általános játékszabályzatunk feltételei is vonatkoznak.

VETTÜNK ÖNNEK KÉT MOZIJEGYET!
A játék tartama: visszavonásig

Minden reggel a Naprakészben nyerhetnek tőlünk két mozijegyet a salgótarjáni Apolló Filmszínházba.
Csupán egyetlen egyszerű kérdésre kell válaszolniuk és máris megvan az esti program.
Játékunkra a fentieken túl általános játékszabályzatunk feltételei is vonatkoznak.


ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYAINK
A Rádió-Focus játékainak célja a játékok reklám információinak széleskörû célba juttatása és a lehetõ legszélesebb hallgatói kör megmozgatása.
Játékainkon bárki részt vehet. A játékra való jelentkezéssel hallgatónk elfogadja játékszabályainkat és adatkezelési szabályzatunkat.
Aktuális játékunkon nem vehet részt az, aki vagy akinek azonos lakcímen élõ családtagja az elmúlt 30 napban már játszott és nyert. Erre adásba kerülés elõtt munkatársunk rákérdez, a kapott adatokat ellenõrzi. Amennyiben a játékos valótlan információt közöl és késõbb ez kiderül, úgy a nyereménytõl elesik.
A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, pénzre nem váltható és nem cserélhetõ. A nálunk, vagy partnereinknél átvehető nyereményekkel kapcsolatos nyereményigények két hétig élnek, ezután elévülnek.
Nem vehetnek részt játékainkban a Rádió Focus alkalmazottai és családtagjaik, valamint a Helyi Rádió Kft.-vel alvállalkozói kapcsolatban álló cégek alkalmazottai és családtagjaik, vagy a céggel hasonló kapcsolatban álló magánszemélyek és családtagjaik.
Nagyobb értékű nyereményeink adókötelesek. Ez esetben az SZJA rendezése a nyertes kötelessége. A nyeremény átvételekor az adóigazgatási azonosító kártyát és a nyertes személyi igazolványát be kell mutatni.
Rádió-Focus a nyertesek nevét, címét rögzíti és azokat bizalmasan kezeli. Ezeket az aktuális promócióban résztvevõ harmadik félnek is csak a nyeremény postázása, vagy eljuttatása céljából adja át.
Minden egyéb az adatvédelmet érintő esetben a Rádió Focus a weblapon publikált „Adatvédelmi Nyilatkozat”-ában foglaltaknak megfelelően jár el.

 
Google bookmarkTwitterFacebook