panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - Médiaajánlat

Médiaajánlat Nyomtatás E-mail
SZOLGÁLTATÁSAINK

1.REKLÁMSZPOT SUGÁRZÁSA:
Megrendelõnk zenével és/vagy effektekkel elõre elkészített, saját hanganyagának bejátszása reklámblokkjainkban.

2.REKLÁMJÁTÉKOK:
Telefonos játék.
A játék elõtt vagy után lehetõség van a megrendelõ által fontosnak tartott információk közzétételére, maximálisan 20 másodperc idõtartamban. A megrendelés szükséges feltétele, hogy partnerünk játékonként egy min. 2000 Ft értékû közvetlenül felhasználható ajándéktárgyat illetve szolgáltatást ajánljon fel a nyertesnek.

3.REKLÁMRIPORT:
Mûsorvezetõ közremûködésével, a megrendelõ által megadott témáról. Élõben a stúdióból, rögzítve a stúdióban, utómunkával, élõben, vagy rögzitve a helyszínen.


4. REKLÁMSZPOT GYÁRTÁSA:

Rövid, reklámtartalmú hanganyag elkészítése a megrendelõ által kért tartalommal, standard aláfestõ zenével és / vagy effektek felhasználásával.

5. MEGJELENÉS INTERNETES PORTÁLUNKON:
Képi és flash tartalmak elhelyezése internetés portálunk fõoldalán és leglátogatottabb aloldalain rendkívül kedvezményes bevezetõ áron.

6. HANGOSITÁS:
Rádiós hirdetési kampányok keretében, kitelepülések alkalmával vállaljuk kisebb nyilvános rendezvények (üzlet megnyitó, áruházi akciók, stb.) hangositását, mûsorvezetését.

7. AKCIÓK:
Figyeljék folyamatos akcióinkat, melyekrõl mûsorunkból, a sajtóból, internetes honlapunkról, állandó megrendelõink pedig névre szóló tájékoztatóinkból értesülhetnek!!! Akciós ajánlataink csak a meghirdetett idõszakra vonatkoznak.

8. EGYÉB:
- A fentieken kívül lehetõség van egyéni megjelenési módok, szponzorálási konstrukciók kidolgozására is.
Ha ötlete van, vagy mást szeretne, hívjon ! Az egyedi konstrukciók részleteirõl, mennyiségi kedvezményeinkrõl munkatársaink adnak felvilágositást.
- Kérjük megrendelõinket, hogy a kész, vagy a gyártás alapjául szolgáló anyagokata pontos teljesítés érdekében legalább 2 nappal a sugárzást megelõzõen szíveskedjenek rendelkezésünkre bocsátani.
- A számlázás alapjául a kész anyag teljes hosszát kell figyelembe venni.
- Legkisebb megrendelhetõ sugárzási idõ: 10 mp.
- Külön, eseti megállapodás hiányában a megrendelés ellenértékét a Rádió-Focus az elhangzást követõen, illetve 1 hónapon túli megrendelés esetén minden hó végén, a teljesítésének megfelelõen számlázza. A számlát 8 banki napon belül átutalással vagy készpénzfizetéssel lehet kiegyenlíteni.
5000 Ft alatti megrendeléseknél, vagy kizárólag akciós ajánlatainkban külön jelzett esetekben csak a megrendeléskori készpénzfizetést áll módunkban elfogadni.

Felmerülõ kérdéseikkel, konkrét ajánlatainkért hívják a 32/421-333 vagy 32/421-444-es telefonszámainkat, vagy  keressék Lonsták Szabolcs kereskedelmi vezetõt a 32/423-300-as telefonszámon.
 
Google bookmarkTwitterFacebook