panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - Slágerlista

Horoszkóp
kh10KOS (03.21. -04.20.)
                                                                                                                                                                                            .
Visszatér életedbe a harmónia. Képes leszel kizárni mindazt, ami haszontalan és jelentéktelen számodra. Dolgozni fogsz azon is, hogy a jó irányba haladj. A realizmusod megnő, ezért olyan időszak következik az életedben, amikor mindent tisztábbnak látsz majd, és a terveid is könnyebben megvalósíthatod. Lesznek címlapokra illő, fájdalmas napjaid is, de a társaság és az összeszedettséged segíteni fog rajtad. A tavaly bekövetkezett változások idén még több szabadságot adnak számodra, melyek igencsak megerősítik a legdrágább kötelékeket.

kh6BIKA (04.21. - 05.20.)

A tavalyi esztendő hozta változások után, idén újra kell építsd az alapokat, a személyes terveid alapján. Ekkor leszel igazán önmagad. A rajtad kívül eső események folytonos ritmussal zajlanak, éppen ezért a legjobb megoldás számodra az lesz, ha harcra kész állapotban maradsz. Tevékenységeid szöge kitágul: annyi fele kell majd gondolkodnod ugyanabban az időben, hogy képtelen leszel magad a középpontban tartani. A projektek, amikbe belekezdesz, a lehető legkomolyabbak és hosszú távúak lesznek. Ami előnyös lehet számodra az, hogy ne ugorj át szakaszokat. Ezért, tartalékolj, hogy időt nyerj.

kh3IKREK (05.21. - 06.21.)
                                                                                                                                                                                            .
A mókuskerék újraindul számodra: rengeteg féle tevékenység, projekt és elintéznivaló vár most is rád. Olyan késztetéseket érzel, amelyek új vizekreterelnek és új reményeket táplálnak benned. Ha túl monotonnak érzed az életed,képes vagy mindent feladni és abbahagyni. Új tudás felé nyitsz, amely arra késztet, hogy változtass. A befektetett energia pedig megtérül, főként ha a kapcsolataid felé irányulsz. Alkalmazkodóképességednek köszönhetően elégedettséget tapasztalsz majd. Könnyebben kötsz idén kompromisszumokat.

kh12RÁK (06.22. - 07.22.)

Változások mutatkoznak a környezeteddel való kapcsolatodban. A gyerekek több függetlenséget akarnak. A körülötted levő világ fejlődésben van: a partnered új projektbe kezd, a barátaid között pedig lesz olyan, aki felforgatottnak érzi majd a saját életét. Mindez hatást gyakorol rád is. A vakmerőséged jelentősed megnő idén, ami hozzásegít, hogy hagyj fel a helyzetekkel, amelyektől addig függtél.

kh5OROSZLÁN (07.23. - 08.22.)

Végre megkönnyebbülést érezhetsz, az elmúlt kemény két év után. Energiával töltődsz fel, amelyet a terveidben való előrehaladásra, a hatékonyságod fejlesztésére használsz. De ne veszítsd el a realizmusod! Az érzelmi kitöréseid olyan körülményekbe ütköznek, melyek megmozgatnak. A kreativitásod megerősödik. Ez év hozzásegít, hogy átszervezd a napirended, bevonva a változásokat, fejlesztéseket, a vágyaiddal együtt.

kh11SZŰZ (08.23. - 09.22.)

Fájdalmasan végződő helyzetek várnak rád ebben az esztendőben. A belőlük való kievickélés pedig nem lesz egyszerű. A hevességed nő, ezáltal nem leszel képes semmit sem annyiban hagyni, de ezzel mégsem oldasz meg semmit. Tesztelni fogod a megérzéseid, ezáltal kreatívabb leszel, mint valaha, és könnyebben ki fogod nyilvánítani az érzéseid is. Ugyanakkor szinte robbanni tudnál az igazságtalan helyzetektől! Ha le kell kötnöd magad valami kemény munkával, ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy dolgozz. Az energiád nem fog kifogyni.

kh4MÉRLEG (09.23. - 10.22.)

Idén megenyhül az élet számodra. A környezeted által gerjesztett általános légkör lehiggad, és te sem zavartatod magad annyira a szakmai kötelességeid miatt. Fejlődés szaga érzik levegőben, neked pedig megadatik a szabadság, hogy végre csak magadnak élj. A magánéleted tiszteletre méltó, és 2014-ben jobban átadod magad a jólétednek, mint tavaly. A környező világot fejjel lefelé látod. Új kapcsolati szálakat bogozol össze, amelyek által ízletes gyümölcsöket arathatsz. És gyakrabban gondolsz csak magadra, semmi bűntudat nélkül.

kh12SKORPIÓ (10.23.- 11.22.)

Az idei év felmentéseket és új projekteket hoz számodra. Olyan periódus ér majd véget, amitől végre úgy érzed, megszabadultál terheidtől. Egy új ciklus kezdődik el, amelyben nem mindig lesz nyugalmad. Sőt, azok a dolgok is visszaköszöntenek, amelyek fölött tavaly eltekintettél. Idén viszont szembesülni fogsz az első hatásokkal. Több szabadságot érzel majd a tetteidben, és több energiát a céljaid eléréséhez. A becsületes vakmerőséged időt takarít meg számodra.

kh8NYILAS (11.23. - 12.21.)

Olyan helyzetek elé állít az élet, amikor elnövöd a bizonytalanságod. Erőt kapsz, és olyan feladatokat oldasz most meg, amelyek tavaly sok nehézséget okoztak. A szociális életed is kedvező. Idén remek alkalmad nyílik új fejezetet kezdeni a karriered illetően, sikeresen levizsgázni, egy törvényes feladatot elkezdeni vagy épp hivatalossá tenni egy kapcsolatot. Kreativitásod által a sikered rekordot dönthet. De csak akkor, hogy türelmes vagy. A jó ötletekhez ugyanis idő és mérlegelés kell.

kh6BAK (12.22. - 01.20.)

Csendes időszakokra számíthatsz ebben az évben. Nyugodtabbra vált az életed, ami kedvez neked, hisz összhangban van a személyiségeddel. Hangulatváltozásaid továbbra is lesznek, na meg lehetőséged adódik a változtatásra is. A kérdések, mérlegelések, belső megítélés mind az idéni tevékenységeid közé tartoznak. És a spiritualitást sem hagyod veszni, ugyanis gyakran szállsz majd magadba.

kh1VÍZÖNTŐ (01.21. -02.18.)

Idén learatod a tavalyi munkád gyümölcsét. Nem lesz alkalmad félrevonulni és csak magaddal törődni, de remekül használod ki a találkozásokat arra, hogy a jövőre nézve termékeny alkalmakat szabhass belőlük. A múlt gondjai és emlékei feloldódnak, és még akkor is, ha magaddal kell harcot vívnod ezért, jó kilátást nyitsz majd a jövőre.

kh9HALAK (02.19. -03.20.)

Mostmár nyugodtabb légkörre számíthatsz. Ez az év lehetővé teszi, hogy megoldd a projektjeidet, és a lépéseidben folytonosságot biztosít. Szabadságot nyújt neked arra, hogy a saját ötleteid elmélyítésének irányába cselekedj. Ösztönösen szállsz majd mélyebben magadba, a létezést egy új szögből fogod tekinteni, ugyanakkor teljesebben és pontosabban. Az idő veled tart, ne habozz, hogy gyorsan kihasználd.

 

 

 
Google bookmarkTwitterFacebook